lørdag 12. januar 2008

Oppsummering av turen..

Tirsdag kveld kl 20.00 landet vi på Gardermoen. Vi hentet bilen og kjørt hjem. Var hjemme i ett tiden på natten.

Fra vi forlot Sydney var det nå gått 40 timer! En ubeskrivelig lang og kjedelig tur. Til sammen hadde vi fordelt på 3 ulike fly tilbrakt nesten 25 timer i et eller annet flysete. Kjempelett å få sove selvsagt. Reisen ned var på mange måter enklere, da var vi forventningsfulle og gledet oss selvsagt til det som skulle komme. Hjem gjaldt ikke dette lenger og i tillegg tar reisen hjem en 2-3 timer lenger enn ned. Fordi det er oppoverbakke eller jorden snurrer - ikke vet jeg, men kjedelig uansett!

De neste tre dager på jobb var også slitsomme. Pga tidsforskjellen på 10 timer (fra Sydey) våkner man kl 04.00 om morgenen. På ettermiddagen er man så helt utslitt! Slik varte det i tre dager.. Først lørdag fikk jeg sove til over 07.00 og da hjalp det. Nå er kroppen mer i harmoni igjen med den lokale klokken.

Vel - bortsett fra noen ubehageligheter rundt hjemreise og tilvenning til norsk tid er konklusjonen selvsagt at turen til Australia har vært en fantastisk opplevelse. Vi har rukket over mye og vi har hatt kjempeflott reisefølge sammen med familien Flaten og delvis også familien Vinje. Det kan være vi bommet litt på enkelte småting (vi burde kanskje hatt bil i Perth for å komme rundt, vi var kanskje litt for lenge i Cairns og vi burde hatt en dag eller to til i Sydney), men slikt er vanskelig å vite - før etterpå. Derfor blir den endelig konklusjonen at dette angrer vi på ingen måte på - vi har opplevd mye og ikke minst vi sett det våre utrolige flotte barn opplever som fortsatt er igjen der nede - Mats, Jori og Helene. Kos dere....

Ingen kommentarer: