mandag 21. april 2014

USA - Dag 8 søndag

Så er vi kommet fram til siste dag på Key West. I dag var det bading og sol som sto på programmet. Vi sto opp i 9 tiden og fikk i oss en frokost før vi selvsagt kjørte ned på stranden. Vi er jo i Amerika og her går man da minst mulig. 

Stranden vi hadde fått anvist var Sunset Celebration. Key West sin beste og mest velorganiserte strand. Her var det inngangsbillett og vakter som passet på og en fantastisk strand med det flotteste vann som ventet på oss. 

Her var alt velorganiserte og ordentlig. Flotte anlegg med kafeer, dusjanlegg og toaletter. Ikke noe tull

Torkel rigger seg til.. Har planlagt å kun ligge i skyggen

Anne og Ann-Torild smaker på vannet. Ikke bare en gang nei for dette var bra..

Hvem snakker vel om Maldivene. Man er jo på Golf kysten, nær Cuba og Bahamas.

Vi var der tidlig og stranden ble etterhver ganske full...

Sjekk skyggen. Er vi tett på ekvator eller?

Etter at strandlivet var ferdig sånn i 16:00 tiden tok vi en liten sightseeing med bilen. Fant en liten havn hvor vi parkerte og myste litt. Her fant vi noen gode forslag til fiskebåter for Sigrud Bigfish fiskeklubb (med hele Heistad gjengen). Ellers vår det vel mest jakt på is som gjaldt. 

PS: Vanskelig å få kjøpt innpakket is her nede. Ikke alltid så lurt å kjøpe kuleis fra kjøledisk. Anne og Ann Torild tok sjansen så vi får se hvordan det går..


Forslag til fiskebåt for fisketur?

Vi kom også over en del flott biler som storstilt. Noen merkeligere enn andre..

En Chevy et eller annet..



En vet ikke hva, men merkelig var den..

Ellers var det lite å rapportere fra denne dagen. Vi lå lenge på stranden, ble lett solbrente og avsluttet dagen med en tur på strøket og spiste en bedre middag. En alle tiders hyggelig Jessica vartet oss opp der vi spiste denne kvelden, men den morsomme var at hun var mer opptatt av hvordan det gikk med hjemmelaget hennes i Tampa på  hockey enn det å passe på oss (ikke helt riktig for hun var egentlig veldig oppmerksom). 

Torkel og jeg tok den helt ut denne kvelden og fikk smake god vin og skikkelig biff som vi syntes vi hadde fortjent (?). Etterpå stakk vi innom en pub hvor de spilte utrolig bra (vår alderssjanger) musikk. Ann Torild ga meg til og med en dans... Kjempekbeld og første gang vi har holdt ut til 23:30. Vi kommer oss..

Alt er dollaren. Lommene er fulle med sedler. En dollar, 5 dollar, 10 dollar osv.. Lommeboka buler. Lite mynt i dette landet og mange sedler..

I morgen er den planlagte delen av turen over. Nå gjelder bohemlivet, den frie tanke og det å finne et sted å sove blir en ny utfordring som vi sikkert klarer. Uansett kan vi jo bare sove i bilen, den har jo plass til mange..

God natt...





Ingen kommentarer: