søndag 27. april 2014

USA - Dag 14 lørdag

Siste dag. I dag ble det Cape Kennedy Space Center og stranda. I tillegg rakk vi en kjapp tur på outlet og tilslutt middag på steakhouse.

Damene reiste tidlig på stranda, mens Torkel og jeg valgte å starte turen med en tur på Space Center. Her fant vi USA sin romfarshistorie utstilt, fra de første prøveuskytninger, til førstemann som gikk i bane rundt jorden og frem til siste tiders romferger. Spennende og interessant for de som liker dette - dvs ordentlige gutter.

Jada - Torkel var der..

En av de store Saturn rakettene..

En ekte romferge..

Man in space

Legg merke til den lille gutten. Bærerakettene som ble benyttet for romfergen..

Siste dag på stranden Cocoa Beach

Etter ferdig "in Space" reiste gutta tilbake til jentene og fikk seg litt søvn på stranden. Flott strand like nedenfor hotellet. Deretter fant vi ut at det kanskje var noe vi manglet som skulle handles. Vi suste derfor inn på Orlando Outlet. Ting tok likevel tid og det ble derfor litt lite tid og kjapp retur til hotellet for så å gå ut å spise. Torkel og jeg gikk for en megastor T-bone på 22 oz (600 g). Jentene valgte noe mindre. Vi kjempet oss gjennom og det gikk på et vis. 

Etterpå har vi holdt på med pakking og veiing av bagasje. Ikke det at vi har kjøpt så mye, men det å holde vekten under de 23 kg er ikke bare enkelt. Min teori er at skittentøy øker vekten, men ikke alle tror på det. Ser ut til at det skal gå. I morgen tidlig opp. Først fly fra Orlando til Atlanta. Sitte å vente i neste 4 timer. Nytt fly til Nederland. Vente i 3 timer. Så hjem til Torp. En lang tur jeg ikke ser frem til, men det går nok..

God natt..







Ingen kommentarer: