onsdag 16. april 2014

USA - Dag 3 tirsdag


Dette skulle være den store shopping dagen. Etter frokost var det ny Cab til Niketown hvor det skulle handles. Yellow Caben vi fikk denne dagen burde absolutt vært en tur på Willy Bamles Bilverksted. Det skranglete og bråket så ille at det burde være grunn til bekymring. Nå er det forståelig at det blir slik. Veiene i NYC er helt forferdelige. Vi klager i Norge, men her ER det ille. Flere taxi sjåfører hadde allerede antydet det samme. Fikset du bilen gikk det bare måneder før den måtte fikses å nytt.

Vel - uansett kom vi nå frem til Niketown og Anne og Ann Torild var knapt kommet innenfor døren før de var i gang. Nike sine nye fantastiske løpesko (Anne - skal du begynne å løpe?) ble kjapt avgjort.

Ann Torild tester skoene

Anne fornøyd. Hvor mange Nike sko har du nå egentlig?

Deretter bar det på nytt ut i regnet som nå var blitt verre. Vi sprang gjennom gatene på vei til en golf shop Ann TorIld hadde hørt om ved navn Golfsmith. Etter en liten tørkepause innom Starbucks, fant vi omsider denne. Lite moro for meg og Anne her, men Torkel og Ann Torild hadde da litt å se på. Sikkert kjedelig å se at prisene var langt under det halve av hva en finner i Norge på nettopp dette.

Ferdig i golfshoppen satte vi nesen mot hotellet. Vi valgte beina og og spaserte ned gjennom Little Italy og videre ned i Chinatown. Litt å se på, men lite å kjøpe. 

Underlig måte å parkere på?

Her er det jul hele året?

Falt et hyggelig spisested på veien (delikatesser.com som også finnes i Oslo) med en fantastisk (og stor) hamburger. Deretter spaserte vi videre helt tilbake til hotellet (i Downtown) hvor vi valgte å slappe av frem til bli skulle ut å spise middag.

Middagen hadde vi tenkt å prøve på et sted Jori (Helenes venninne) hadde anbefalt, sushisamba.com. Vi bestilte og kjørte fint med nok en Cab. En utrolig hyggelig og sjarmerende kelner lovte å gi oss en gatronomisk opplevelse vi ikke skulle glemme. Hun fikk nok litt for frie tøyler og vi endte opp med en starter og deretter sushi i slike mengder at vi ikke maktet å spise opp. Godt var det, men vi oppdaget at lunsjen denne dagen hadde vært for mektig. Inn med håndkle og frem med kredittkortet. Herligheten kom på $480 for oss fire. Litt vel i overkant og Ikke noe vi kan fortsette med hvis vi skal få pengene til å strekke til for to uker til her nede.

Dette var hovedretten. Forretten var allerede fortært og vi var vel egentlig mette. Vi gjorde likevel et forsøk.


Mette og litt slukøret fant vi en ny drosje som kjørte oss hjem i 2230 tiden. Det var den dagen. I morgen skal vi kjøre tog til Washington DC og vi kan derfor ikke sove alt for lenge.

God natt..








Ingen kommentarer: