tirsdag 6. februar 2018

Dag 4 - tirsdag

Siste dag i Cape Town. Anne var fortsatt ikke bra så Hege, Henning og Jens tok en god runde i WaterFront for å bli litt bedre kjent. Gikk ned gjennom havnen, rundt det lille skipsverftet og tilbake til havnen i WaterFront. Nye butikker, apotek med mmedisinpriser langt under de Norske. Hvorfor er det slik? 


Shoppet litt. Jens og Hege fikk seg endelig safarihatter. Nå er vi klare. Tilbake til leilighet (se bildet over) for å konferere litt med Anne. Hun ville fortsatt ikke ta noen sjanser og valgte leiligheten. Vi andre to ny Uber opp i Bo-Kaap med de fargerike husene. Spiste en nydelig lunsj hos en italiener som laget sin pasta selv.

Deretter gikk vi tilbake til WaterFront og leiligheten. Gått 11000 skritt i dag. 16000 i går. Dette tegner bra 😀

Kveldens middag foregikk på et sted som het StarDust. Ranket som nr 6 på TripAdvisor. Her var det underholdning, syngende servitører som virkelig kunne synge. Utrolig bra.

Alle måtte være med, selv om noen var mer med enn andre Hege.
Uansett et virkelig bra opplegg som skiller seg litt ut fra det vanlige. Helt sikkert et populært sted. Dette var siste kveld i Cape Town. I morgen er det leiebil og nesa mot Hermanus på nye eventyr.





Ingen kommentarer: