lørdag 10. februar 2018

Dag 8 - lørdag

Forlot leiligheten etter frokost og kjørte videre til neste bestemmelsessted - Franschoek, det kjente vindistriktet vi skal være i et par dager. Kjørte over fjellene og måtte passere et sykkelritt på vegen opp de bratte bakkene. At de orker i denne varmen. Riktignok var det noe mildere i dag enn tidligere, men dog. 


Fra toppen stoppet vi for å skue utover stedet vi skulle være på. Fant kjapt frem til gjestgiveriet og parkerte bagasjen mens vi gikk litt på torvet like ved. Spiste en OK lunsj og gikk å ruslet litt. Fikk bestilt billetter til vin toget vi skal være med i morgen. 






Nå er vi tilbake på rommet og slapper av litt. Skal ut i kveld for å spise. Blir flott dette. Temperaturen her er bedre enn vi har hatt de siste dagene. Nede rundt et par å tyve grader. Ikke over 30 slik det har vært ellers. Blir vist varmere i morgen. Puh.. 

Kveldens middag ble inntatt på Roca. Et fantastisk koselig sted oppe i fjellsiden. Vi hadde problemer med transport, men det ordnet seg etterhvert. Maten smakte fantastisk. Vi kjørte 3 retter, 2 flasker vin, øl og kaffe og betalte 2300 ZAR, vel 1500 kroner. Ikke dårlig på fire personer. Alle syntes maten var den beste til nå - spesielt Hege og Anne... 😀

Ingen kommentarer: