mandag 5. februar 2018

Dag 2 - søndag



Morgenen startet med handletur for Henning og Jens. Fikk handlet det vi trengte til frokost, men litt skuffet var vi for ølutsalget startet først kl 1100. 

Etter frokost hoppet vi på en sightseeing buss som tok oss rundt i Cape Town og området ellers. Vi kjørte faktisk rundt den fjellkjeden Table Mountain er en del av. En fantastisk flott og ruvende fjellkjede på nesten 1100 meter. På vingården Groot Constantia Wine Estate hoppet vi av hvor vi nøt en god lunsj, litt øl og vin i tillegg til en vin smaking som vel bare Henning klarte å gjennomføre. Vi andre var godt forsynt.

Bussen videre tok oss rundt kysten hvor vi fikk se fantastiske strender hvor vannet dessverre ikke var varmere enn 9 grader. Dette pga smeltende polis som førte til at vannet var kaldere på sommeren enn vinteren her nede. Merkelig og synd når en så de flotte strendene.

Tilbake i Cape Town ble det for Henning og Jens en liten runde på den lokale pub/bryggeri hvor vi var gjennom en smaksprøve på det de hadde å tilby. 


TripAdvisor og Henning hadde funnet restauranten Harbor House hvor vi fikk kveldens middag. En fin dag med mange inntrykk. Spent på resten 😀

Ingen kommentarer: